מפגש הפתיחה כלל הרצאה בנושא 'גלוקאל' מאת דר' רפי גרוסגליק, מאוניברסיטת בן גוריון שבנגב. בהרצאה התמודד רפי בהצלחה עם המשימה הלא פשוטה לאפיין 'גלוקאל' כתופעה וכפרספקטיבה מחקרית ותיאורטית, ונתן דוגמאות משדה המחקר שלו - על התפשטות האוכל האורגני בישראל.
מפגש הפתיחה כלל הרצאה בנושא 'גלוקאל' מאת דר' רפי גרוסגליק, מאוניברסיטת בן גוריון שבנגב. בהרצאה התמודד רפי בהצלחה עם המשימה הלא פשוטה לאפיין 'גלוקאל' כתופעה וכפרספקטיבה מחקרית ותיאורטית, ונתן דוגמאות משדה המחקר שלו - על התפשטות האוכל האורגני בישראל.