check
מפגש רביעי- מושב בנושא מוגבלות בכנס האיכותני הדו שנתי באוניברסיטת בן גוריון 07.02.18 | לימוד בחברותא

ביום זה הצגנו ארבע משתתפות מהחברותא בשני מושבים שונים בכנס האיכותני הדו שנתי באוניברסיטת בן גוריון.

במושב אחד הצגנו 3 משתתפות מהחברותא ומשתתפת נוספת את הנושא של מוגבלות ומחקר איכותני. היוזמה לכך הגיעה מאחת מחברות החברותא (נועה טל-אלון). הצגנו את מחקרי הדוקטורט שלנו אשר כולם עוסקים בתחום לימודי המוגבלות מזוויות מתודולוגיות שונות- חקר מקרה, ראיונות איכותניים ועוד.

במושב אחר הציגה משתתפת נוספת מהחברותא את מחקרה מנקודת מבט של מחקר נראטיבי - על הנאמר והלא נאמר.

היה כנס פורה ומשמעותי לכולנו, במיוחד מבחינת הכנסת התחום של לימודי מוגבלות לשיח המתודלוגי של מחקר איכותני.